© 2014  C.K.M.T.


Webmaster Jan Kiel

Zaterdag 8 december is het kunstgras oefenveld voor de muzikanten. officieel geopend door wethoudet Janita Tabak

Jan Kiel 2018 - Telefoon 0637339793 info@ckmv.nl

Combinatie Kamper Muziek Verenigingen A.M.D.G. Broederband Fidelio Euphonia Excelsior Kamper Jachthoorn Korps Kamper Trompetter Korps Show- en Drumfanfare Oranje Stedelijk Orkest Volharding

Zaterdag 26 mei 2018


De Vlag van Kampen is een festival waar alle musicerende verenigingen van de gemeente Kampen aan deel kunnen nemen. Doelstelling is om op een laagdrempelige manier elkaar eens te ontmoeten. En een gezellige en muzikale dag, met een klein wedstrijdelement, van te maken.


Alle Kamper verenigingen (slagwerkgroepen, orkesten, showbands, twirlgroepen, dweilorkesten en koren) komen deze dag uit op hun eigen disciplines (concert, mars, show, slagwerk, zang en twirl). Zo mogen ook de allerkleinsten meedoen, maar mag een ensemble van oudgedienden ook niet ontbreken.  Elke deelnemende vereniging schrijft zich op 1 of meerdere onderdelen in, er is geen maximaal aantal onderdelen per vereniging. Door de organisatie worden jury’s samengesteld voor de verschillenden disciplines. Deze jury’s zijn niet samengesteld uit instructieleden van de deelnemende verenigingen (geen partijdigheid).

Jury’s beoordelen op 3 basisonderdelen, te weten:

 Wat zie ik?

 Wat hoor ik?

 Wat doet dat met mij?